Informatii generale

Proprietarul si administratorul site-ului identificat prin Top Level Domain-ul odorasulmamei.ro si ale sale subdomenii si directoare este TRADI TEX PROD S.R.L., numit in continuare odorasulmamei.ro. Datele de inregistrare in conformitate cu legislatia in vigoare pot fi gasite in sectiunea Contact.

Utilizarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. odorasulmamei.ro isi rezerva dreptul, in orice moment, sa modifice, schimbe sau sa actualizeze termenii acestui acord fara o notificare prealabila.

Site-ul odorasulmamei.ro este optimizat pentru afisarea pe un display cu rezolutia nativa de cel putin 1366 x 768 px. cu acoperire 100% a spectrului sRGB folosind un dispozitiv si un browser de internet ce accepta cookie-uri.

Aria geografica de valabilitate

odorasulmamei.ro reprezinta o entitate juridica inregistrata in statul Romania si se supune strict legislatiei valabile in acest stat.

Valabilitatea preturilor

odorasulmamei.ro isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si / sau serviciile disponibile pe site fara notificarea prealabila a utilizatorilor.

Pretul de achizitie al produselor si al serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pretul de achizitie al produselor si al serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

Pretul de achizitie al produselor si al serviciilor dintr-un contract onorat (comanda) nu se poate modifica.

Eventualele coduri de discount promotional sunt controlate exclusiv de catre odorasulmamei.ro. Functionalitatea, valabilitatea si validarea acestor coduri sunt exclusiv la discretia odorasulmamei.ro.

odorasulmamei.ro isi rezerva dreptul de a efectua supraverificari manuale (in completarea validarii prin sisteme informatice) in privinta dreptului unor utilizatori de a folosi anumite coduri de discount si sa excluda din comenzi codurile folosite fara drept.

Produse si stocuri

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ, de prezentare. Produsele livrate pot fi diferite in ceea ce priveste aspectul, culoarea, textura, etc. ca rezultat al limitarilor tehnologice la sursa (fotografiere, prelucrare, calibrare), la vizionare (monitorul / dispay-ul utilizatorului) si al marimilor comandate diferite de cele folosite la fotografiere.

Stocurile prezentate pe site sunt informative si nu prezinta un angajament ferm cu privire la disponibilitatea produselor.

Informatii contractuale

Conform legislatiei din Romania contractul de vanzare se considera semnat in momentul in care starea comenzii se modifica in “comanda acceptata”. Modificarea starii se face dupa confirmarea telefonica a comenzii si acceptarea de catre client a estimarii de livrare. Clientii fara cont vor fi notificati prin email in legatura cu schimbarea starii comenzii iar clientii cu cont vor putea observa modificarea accesand lista de comenzi din cont.

Clientul poate solicita generarea facturii proforme dupa acceptarea comenzii pentru a servi drept confirmare suplimentara a semnarii contractului. Factura proforma va fi trimisa in maxim 2 zile lucratoare de la data solicitarii.

Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

Clientul poate renunta la produsele si / sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.

odorasulmamei.ro isi rezerva dreptul de a refuza anumite comenzi fara a se obliga sa ofere explicatii in acest sens.

Limitare de responsabilitate

Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. odorasulmamei.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.

odorasulmamei.ro nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

odorasulmamei.ro nu ofera nicio garantie utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.

odorasulmamei.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

odorasulmamei.ro este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si / sau al continutului transmis catre utilizator sau client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al odorasulmamei.ro atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea utilizatorului, clientului si / sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.

Politica de returnare

Clientul are dreptul de a renunta la cumparare fara penalitati sau invocarea unui motiv timp de 20 de zile calendaristice de la data primirii produselor. In acest scop este necesara o notificare scrisa trimisa pe adresa noastra, prin fax la numarul 0344 100110, sau prin e-mail la adresa traditexprod@gmail.com.

Perioada de retragere expira dupa 20 de zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Doar produsele neutilizate, cu eticheta intacta se pot returna. (conform OUG 34/2014, art. 16 lit. e.)

In cazul in care se returneaza produse utilizate, spalate sau deteriorate returul va fi refuzat.

Este necesar ca returnarea sa se faca in ambalajul original impreuna cu o copie a facturii de achizitie catre adresa indicata in sectiunea contact.

In cazul unui retur ce are ca motiv o nepotrivire de marime clientului i se va oferi optiunea de a primi credit in magazin pentru postarea unei noi comenzi cu marimile potrivite. Acceptarea acestei propuneri este strict optiunea clientului.

Cheltuielile cu transportul returului revin in totalitate in sarcina clientului.

Returnarea contravalorii produselor se face in maxim 7 de zile de la data primirii returului de la client.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

In cazul in care, prin procesarea returului, valoarea actualizata a comenzii coboara sub pragul de transport gratuit iar clientul a beneficiat de transport gratuit valoarea acestuia va fi suportata de catre client conform tarifelor normale prin compensare pe factura de stornare.

Returnarea fondurilor se face prin:

  1. Pentru plata cu card de debit / credit se va face reversare de plata sau transfer bancar daca a expirat perioada in care se poate face reversarea.
  2. Pentru plata ramburs (la livrare) se va procesa un transfer bancar catre contul comunicat de catre client.
  3. In situatia in care clientul a platit contravaloarea comenzii in sistem ramburs (la livrare) si nu are un cont bancar vom trimite un mandat postal cu contravaloarea returului.

Nu exista comisioane percepute de la client de catre odorasulmamei.ro pentru incasarea contravalorii returnarii.

Nu se poate invoca dreptul de retur mentionat mai sus pentru produsele ridicate de la sediul nostru sau de la alte puncte de prezenta fizica.

In cazul produselor returnate ca urmare a unor defecte de fabricatie cheltuielile cu transportul vor fi suportate de odorasulmamei.ro.

 

Nota:

odorasulmamei.ro isi rezerva dreptul de a refuza comenzi noi pentru clientii care folosesc abuziv dreptul de retur.

Refuzul de a procesa comenzi noi nu are legatura cu procesarea returnarilor curente. Acestea vor fi procesate conform politicii de retur si conform legii din Romania.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului odorasulmamei.ro sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul odorasulmamei.ro, va fi considerata ca fiind o tentativa de fraudare a site-ului odorasulmamei.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

odorasulmamei.ro isi rezerva dreptul de a furniza informatii anonimizate partenerilor pentru a contribui la detectarea tentativelor de frauda si pentru a scadea incidenta comenzilor inregistrate cu “rea vointa”. Conform legislatiei din Romania aceste informatii nu pot cuprinde date cu caracter personal.

Drepturi de autor

Intreg continutul static sau dinamic regasit pe site-ul odorasulmamei.ro si ale sale subdomenii si directoare este proprietatea odorasulmamei.ro si al furnizorilor sai de servicii cu exceptia software-ului open source care este folosit sub licenta GNU GPL.

Acest continut este protejat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea acestui continut fara un acord prealabil se pedepseste conform legilor in vigoare.

Litigii si dispozitii finale

Orice litigiu aparut intre client si odorasulmamei.ro se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre client.

In cazul in care litigiul nu s-a rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe raza municipiului Bucuresti.

Clientul isi asuma in toatalitate acceptarea prevederilor de mai sus prin exprimarea acordului fata de acest contract cu clientii.

Date contact ANPC

X