• Colet clasic – Poșta Română – oriunde în România – ridicare de la Oficiul Poștal
  Coletărie națională normală (clasică) – servicii prestate de către CN Poșta Română
  Cost transport: incepand cu 11 lei, plata ramburs a comenzii, in functie de greutate, volum si suma asigurataColetul poate fi ridicat de la oficiul poștal de care aparțineți în baza unui document cară vă certifică identitatea (ex.: buletin, carte identitate).
  Estimare timp livrare furnizată de către CN Poșta Română: 3 zile lucrătoare.
 • Curier Rapid – oriunde în România – livrare la domiciliu
  Curierat rapid național – servicii prestate de către FAN COURIER
  Cost transport: incepand cu 20 lei, cu plata ramburs a comenzii, in functie de greutate, volum si suma asigurata.Livrarea prin curier rapid este posibilă pe tot teritoriul României.
  Coletul ajunge acasă sau la locul de muncă iar contravaloarea rambursului (dacă este cazul) va fi încasată de către reprezentantul curierului.
  În momentul confirmării comenzii vă vom informa în legătură cu societatea de curierat prin care se va efectua livrarea. Alegerea societății de curierat se face în funcție de localitatea de destinație astfel încât Dvs. să puteți primi cât mai repede comanda oriunde v-ați afla în România.
  Pentru municipiile reședință de județ este posibilă și livrarea în zilele de Sâmbătă.
  Estimare timp livrare: 48 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate cu acces la un drum național, 72 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate din România.​

Pentru toate modalitățile de transport plata produselor se face la destinație (ramburs).

Pentru comenzile ce depășesc suma de 300Lei (fără transport) beneficiați de transport gratuit național – livrare la domiciliu.


Estimari livrare furnizate de către societatea care asigură serviciile de transport:

 • Coletărie națională normală (clasică) – CN Poșta Română: 3 zile lucrătoare;
 • Curierat rapid național – 48 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate cu acces la un drum național, 72 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate din România.

OdorasulMamei.ro își rezervă dreptul de a propune o variantă de transport alternativă pentru perioadele în care rețelele naționale de curierat sunt supraîncărcate.

CART