Livrare

Curier Rapid – oriunde in Romania – livrare la domiciliu

Curierat rapid national – servicii prestate de catre Same Day.
Cost transport este afisat pentru fiecare comanda in pagina Finalizare comanda.
Livrarea prin curier rapid este posibila pe tot teritoriul Romaniei.

Cost transport: incepand cu 25 lei, cu plata ramburs a comenzii, in functie de greutate, volum si suma asigurata.

Pentru comenzile ce depășesc suma de 250Lei (fără transport) beneficiați de transport gratuit național – livrare la domiciliu.
Coletul ajunge acasa sau la locul de munca, iar contravaloarea rambursului (dacă este cazul) va fi incasată de catre reprezentantul curierului.
In momentul confirmarii comenzii va vom informa in legatură cu societatea de curierat prin care se va efectua livrarea. Alegerea societatii de curierat se face in functie de localitatea de destinatie astfel incat dumneavoastra sa puteti primi cat mai repede comanda oriunde v-ati afla in Romania.
Pentru municipiile municipiile resedinta de judet este posibila si livrarea in zilele de sambata.
Estimare timp livrare: 48 de ore pentru destinatii aflate in orice alta localitate cu acces la un drum national, 72 de ore pentru destinatii aflate in orice alta localitate din Romania.​
Pentru toate modalitatile de transport plata produselor se face ramburs la destinatie, online cu cardul bancar sau prin ordin de plata.

TRADI TEX PROD SRL isi rezerva dreptul de a propune o varianta de transport alternativa pentru perioadele in care retelele nationale de curierat sunt supraincarcate. In cazul in care durata de livrare creste din motive intemeiate( sarbatori legale, perioade aglomerate, concedii etc), va vom contacta in prealabil pentru a va informa de aceasta situatie.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart