Odorasul Mamei

Odorasul Mamei a pornit simplu prin incercarea de a aduce designul si dragostea pentru traditional si frumos in viata copiilor nostri.
Conceptele sunt integral marca Odorasul Mamei si sunt studiate cu mare grija pentru ca rezultatul final sa fie cat mai deosebit si autentic. Ne dorim mereu sa pastram un accent unic determinat prin calitatea materialelor, croieli si finetea accesorizarii.
Conceptul a pornit de la o proaspata mamica care a simtit nevoia lansarii pe piata a unor produse unice, care imbina calitatea materialelor, cu notele traditionale si cele moderne.

Filozofia noastra

Filosofia noastra este sa cream articole vestimentare pentru copii, folosind un design inovator, cu specific romanesc, in care aspectul, functionalitatea si textura materialelor sunt foarte importante.

Totusi un loc central il rezervam materialului textil. Produsele Odorasul Mamei sunt realizate din materiale durabile, care rezista la numeroase cicluri de spalare si sunt moi si confortabile, pentru ca cei mici sa se simta in largul lor. Hainele devin rapid articolele preferate ale copiilor si parintilor.

Cream cu drag hainute pentru copii si bebelusi de la body si salopete pana la trusouri si seturi de botez deosebite, dar si accesorii.

La Odorasul mamei, copiii sunt inima afacerii noastre

Valorile noastre

CART