Despre noi

magazinul copiilor

ODORASUL MAMEI

Odorasul Mamei a pornit simplu prin incercarea de a aduce designul si dragostea pentru traditional si frumos in viata copiilor nostri.
Conceptele sunt integral marca Odorasul Mamei si sunt studiate cu mare grija pentru ca rezultatul final sa fie cat mai deosebit si autentic. Ne dorim mereu sa pastram un accent unic determinat prin calitatea materialelor, croieli si finetea accesorizarii.
Conceptul a pornit de la o proaspata mamica care a simtit nevoia lansarii pe piata a unor produse unice, care imbina calitatea materialelor, cu notele traditionale si cele moderne.

FILOZOFIA NOASTRA

Filosofia noastra este sa cream articole vestimentare pentru copii, folosind un design inovator, cu specific romanesc, in care aspectul, functionalitatea si textura materialelor sunt foarte importante.

Totusi un loc central il rezervam materialului textil. Produsele Odorasul Mamei sunt realizate din materiale durabile, care rezista la numeroase cicluri de spalare si sunt moi si confortabile, pentru ca cei mici sa se simta in largul lor. Hainele devin rapid articolele preferate ale copiilor si parintilor.

Cream cu drag hainute pentru copii si bebelusi de la body si salopete pana la trusouri si seturi de botez deosebite, dar si accesorii.

La Odorasul mamei, copiii sunt inima afacerii noastre 

VALORILE NOASTRE

Nationalisti convinsi, am simtit nevoia sa ne concentram asupra designului de produs cu motive traditionale, care sa infrumuseteze viata copiilor. Probabil ca ideea a venit si dintr-o lipsa, resimtita din ce in ce mai acut, pentru acest tip de produse pe piata din Romania.

Incercam sa fim creativi in tot ceea ce facem. Credem ca aceasta caracteristica este ingredientul cheie in fericirea fiecaruia dintre noi.

Vrem sa eliminam din viata copiilor nostri materialele sintetice, sa cultivam dragostea pentru frumos si bun gust si nu in ultimul rand respectul pentru autentic romanesc. Incercam sa ne promovam atat produsele noastre cu motive traditionale cat si cele moderne.

Credem cu tarie in potentialul enorm pe care colaborarea il are in a potenta creativitatea si relatiile inter-umane. Suntem o echipa, unde fiecare are propriul sau rol si numai impreuna putem crea lucruri cu adevarat valoroase.

Dezideratul nostru este onestitatea. Consideram ca un raport deschis atat in cadrul relatiilor interne cat si cu clientii si colaboratorii nostri va putea sa ne ajute intr-o dezvoltare frumoasa si de durata. Suntem deschise in a primi orice sugestie sau critca la adresa noastra pentru ca numai asa putem intradevar creste.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart